Свитери від 25 Union
Я зовсім випадково натрапила на свитери від 25 Union, коли шукала щось тепле для осінніх прогулянок. Спочатку думала, що знайду просто звичайний светр, але тут виявилось стільки класних варіантів: і об’ємні моделі для холодних днів, і більш приталені для офісу, і навіть цікаві фасони з декоративними елементами.
15 Views

Я відкрила для себе светри від 25 Union і тепер часто користуюсь сайтом https://25union.com.ua/katalog/svytery/ — це то, що я використовую, коли хочу щось нове і стильне, не виходячи з дому. Мені подобається, що можна переглянути всі моделі одразу, і там є різні фасони: від класичних в’язаних светрів до більш сучасних з нестандартними деталями. Я зазвичай обираю нейтральні кольори, бо вони легко комбінуються з усім гардеробом, а якщо хочеться чогось яскравого — беру модель з оригінальним кольоровим акцентом. Також приємно, що на сайті можна швидко перевірити наявність розмірів і тканин, і це економить купу часу. Після кількох замовлень помітила, що светри не тільки стильні, але й практичні: вони не розтягуються після прання і зберігають форму. Взагалі, це економія часу і грошей, бо не доводиться бігати по магазинах, все зручно підібрано онлайн і можна відразу створювати кілька образів з новими речами.