top of page

mehar hijab Group

Public·211 members

[vezi online<<<<] U Craiova vs Petrolul în direct online 19/12/2023

22 oct. 2023 — Petrolul a câștigat în Bănie, 3-1 cu Universitatea Craiova, în runda 13 din Liga 1. Ploieștenii au urcat pe 6, loc de play-off, ...

Am fost departe de ce trebuia. E dificil să vorbeşti după o astfel de partidă, ceea ce am arătat în seara asta sper să fie un accident. Nu e ceea ce ne propunem. Fanii au avut o reacţie corectă astăzi, ne-au susţinut chiar dacă jocul nu a fost ceea ce aşteptau. E normal să fie supăraţi, să aibă şi frustrări pentru că iubesc echipa. Nu aşa trebuie să arate o echipă care se bate la campionat sau la podiumul României. Trebuie să arătăm altfel, dacă nu putem, atunci trebuie să plecăm cu toţii acasă. VIDEO | Incidente grave în timpul meciului Petrolul – FC U Partida Petrolul Ploieşti - FC U Craiova, în 16-imile de finală ale Cupei României, a fost întreruptă pentru scurt timp în prima repriză, după ce galeria ... Liga Profesionistă de Fotbal Nr. Crt. JOCUL / TERENUL DATA OBSERVATORI LOCALITATE 1 FCU 1948 Craiova - FC PETROLUL Stadion Complex Sportiv - Craiova 19.12.2023, Ora 17.3 Bilete FC PETROLUL - FCU 1948 CRAIOVA 18 aug. 2023 — entertix. EN DE. 18. aug. FC PETROLUL - FCU 1948 CRAIOVA. Stadion Ilie Tot ce te intereseaza, direct in inbox. Aboneaza-te la newsletter-ul ... Universitatea Craiova vs Petrolul Ploiesti, Ponturi Pariu... Universitatea Craiova - Petrolul. Ponturi pariuri fotbal Superliga. 22.10.2023 · Analiză și informații pentru Universitatea Craiova v Petrolul Ploiești. Umilință maximă pentru Universitatea Craiova. A pierdut acasă cu Petrolul PloieştiUniversitatea Craiova a fost învinsă de Petrolul Ploieşti cu scorul de 3-1 (0-0), duminică seara, pe teren propriu, într-un meci din etapa a 13-a a Superligii de fotbal. Oaspeţii au deschis scorul prin Alexandru Musi (57), iar Gheorghe Grozav a majorat diferenţa (70). Universitatea a înscris prin Jasmin Kurtic (74 – penalty), după ce Pedro Justiniano l-a faultat în careu pe Alexandru Creţu. Acesta a fost primul gol al slovenului în Superligă. ”, a declarat Dragoş Bon. Petrolul venea după şase etape fără victorie, cinci egaluri şi un eşec. Universitatea Craiova – FC Petrolul Ploieşti 1-3 (0-0), Stadion ”Ion Oblemenco” – Craiova. Au marcat: Jasmin Kurtic (74 – penalty), respectiv Alexandru Musi (57), Gheorghe Grozav (70) şi Marian Huja (90+2). Arbitru: Ovidiu Haţegan (Arad); arbitri asistenţi: George Florin Neacşu (Câmpulung Muscel), Ciprian Florin Danşa (Satu Mare); al patrulea oficial: Iuliana Elena Demetrescu (Râmnicu Vâlcea) Arbitru video: Ionuţ Coza (Cernica); arbitru asistent video: Sorin Costreie (Voluntari) Observatori: Nicolae Grigorescu (Timişoara) – CCA, Romolus Gabor (Hunedoara) – LPF Craiova lui Adrian Mititelu, victorie istorică împotriva FCSB: După 21 de ani, i-am bătutFinal de meci în marele Derby de Bucureşti: Dinamo-FCSB. Petrolul a mai înscris o dată prin Grozav (81), dar golul a fost anulat în cele din urmă (VAR) pentru ofsaid. Ploieştenii au marcat golul al treilea în timpul adiţional (90+2), prin fundaşul Marian Huja, care a marcat cu capul, în urma unui corner, la primele sale minute pe gazon după îndelungă absenţă cauzată de o accidentare. Pentru Universitatea aceasta a fost prima înfrângere pe teren propriu în actualul sezon. Universitatea are o singură victorie în ultimele patru etape (două egaluri şi o înfrângere). Dragoş Bon, antenorul secund al Universităţii Craiova, crede că echipa sa nu a avut forţă mentală în meciul pierdut duminică, pe teren propriu, scor 1-3 cu Petrolul Ploieşti. Dragoş Bon, Universitatea Craiova: E dificil să vorbeşti după o astfel de partidă „E greu să tragi concluzii. E clar că nu am avut o seară aşa cum ne-am dorit, cum ne-am aşteptat. Gazeta Sporturilor - GSP - ultimele stiri din sport, rezultate live CSU Craiova · CFR Cluj · U Craiova 1948 · Farul Constanta · FC Botosani · Petrolul · Sepsi · Otelul Galati · U Cluj · FC Voluntari · Poli Iasi · UTA ... Petrolul Ploiești - FC U Craiova, Live, în etapa a 6-a din 18 aug. 2023 — FINAL: Petrolul Ploiești – FC U Craiova 4-3. Cele mai importante faze ale partidei pot fi urmărite VIDEO ONLINE AICI! Min. 90+7: Final de ... U Craiova 1948 – FC Petrolul - petrolul craiova ~VBNAL9~ petrolul craiova - Statistiques de Petrolul 52 et U Craiova 1948 stats Match en Direct ~VBNAL9~ Universitatea Craiova vs FC Petrolul Ploiești: 1 3: Superliga ... CSU Craiova - Petrolul 1-3. Oltenii sunt KO! Ploieștenii au 22 oct. 2023 — Mitriță execută direct pe poartă o lovitură liberă de la marginea U Cluj. Echipe probabile. CSU Craiova: 21. L. Popescu – 2. Vlădoiu, 6 ...

About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Members

bottom of page